به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمد جواد فدائی صبح امروز شنبه 4 آبان ماه 98 در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به روند کند پیشرفت پروژه های اقتصاد مقاومتی در استان افزود: باید مشخص شود دلیل استفاده نکردن استان از اعتبارات صندوق توسعه ملی برای این پروژه ها چیست؟
وی با بیان اینکه پروژههای پتروشیمی فجر کرمان و بافت و آلومینیوم هنزاء در بانکها تشکیل شده و در مرحله تشکیل کنسرسیوم بانکی قرار دارد گفت: درباره پروژه پالایشگاه پلاسما اگر متولی آن امکان فعالیت ندارد باید ظرف یک ماه آینده تغییر سرمایهگذار داده و سرمایهگذار دیگری برای اجرای آن جذب شود.
استاندار کرمان با انتقاد از مشکلات گزارش دهی دستگاه ها اظهار داشت: افراد حق ندارند یک سری امکانات را از دولت گرفته و در میانه راه پروژه را رها میکنند و قبلاً هم گفتیم آن هایی که پروژه ای را با پول دولت شروع کرده و کار را نیمه تمام رها کرده اند باید طبق فرمولی خلع ید شوند و پروژه به متقاضیان جدیدی واگذار و هزینه های قبلی صورت گرفته طبق کار کارشناسی به متقاضی قبلی داده شود. فدائی گفت: بعد از سفر وزیر بهداشت به استان و بازدید از شهرستان های جنوبی، قرار شد مسوولان استان با معاونان وزارتخانه جلسه ای برگزار و مسائل را پیگیری کنند که ۲۸ مرداد این جلسه در تهران با حضور سه معاون این وزارتخانه برگزار و تصمیم بر این شد درباره خانه های بهداشت روستایی، دانشگاه علوم پزشکی از طریق مرکز آینده پژوهی دانشگاه تمام روستاهای استان را مطالعه و مشخص کند خانه بهداشت باید در چه نقاطی حذف یا ایجاد شود تا همه مردم دسترسی قابل قبولی به مراکز بهداشتی داشته باشند.
وی افزود: درخصوص درمان نیز مصوب شد چنانچه بخش خصوصی برای احداث بیمارستان اقدام کند وزارتخانه تامین پزشک و تجهیزات با ارز دولتی را انجام می دهد. استاندار کرمان اشاره کرد: از مصوبات دیگر جلسه تهاتر زمین و منابع مالی برای احداث یا تکمیل بیمارستان ها، صدور مجوز کمیسیون ۲۱ بیمارستان شفا و استفاده از تسهیلات ماده ۵۶ برای احداث بیمارستان شفا و امکان استفاده از تسهیلات این ماده برای تکمیل بیمارستان نیمه تمام استان بوده است که اگر این اتفاقات می افتاد طرح های بیمارستانی و درمانی در استان به بهره برداری می رسید.
وی تصریح کرد: دستگاه ها اگر به پروژه های اقتصاد مقاومتی اعتقاد دارند باید جدی پروژه ها را دنبال کنند. اینگونه نمی شود که هر دفعه در جلسات بگوییم پیشرفت پروژه ها کم است و پیشرفت قابل توجهی صورت نگرفته باشد. فدائی با اشاره به مصوبات جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: امسال قرار بوده به میزان 3425 میلیارد تومان از محل منابع بانکی به پروژه های اقتصاد مقاومتی تعلق گیرد که تاکنون 149 میلیارد تومان آن تحقق یافته و باوجود اعلام شورای بانک ها مبنی بر معرفی نشدن پرونده به بانک ها، طبق اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی تاکنون 5554 میلیارد تومان پروژه به بانک ها معرفی شده است و بنده به عنوان استاندار متعهد می شوم ظرف دو هفته آینده همه این 5554 میلیارد تومان پروژه را به بانک ها معرفی کنم.
استاندار کرمان اظهار داشت: از ۱۶۰۰ واحد صنعتی استان کرمان، تعداد ۹۰۰ مورد راکد و نیمه راکد و ۶۰۰ مورد فعال هستند که قرار بود هر هفته زمینه رونق تولید ده واحد فراهم شود.
نظر شما